Hockey crazy

1
Välj översättning
Ordgrupp A, Flervalsfrågor Svår
2
Välj översättning
Ordgrupp B, Flervalsfrågor Svår
3
Översätt och stava
Ordgrupp A, Frågor med fritextsvar Svår
4
Översätt och stava
Ordgrupp B, Frågor med fritextsvar Svår
5
Översätt och stava
Ordgrupp A, inga fel, Frågor med fritextsvar Svår
6
Översätt och stava
Ordgrupp B, inga fel, Frågor med fritextsvar Svår
Vill du spela låsta spelnivåer?
Logga in som Plusmedlem här på plus.elevspel.se eller gå till Hockey crazy på www.elevspel.se för att spela med annonser.
Spara
Kommentera
Dela

Senaste händelserna i detta spel

Någon hade problem på nivå 1. Välj översättning (Ordgrupp A).
2024-06-12 11:58 efter 10 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 1. Välj översättning (Ordgrupp A).
2024-06-11 09:36 efter 13 sekunders spelande.
Någon hade problem på nivå 2. Välj översättning (Ordgrupp B).
2024-06-10 09:42 efter 21 sekunders spelande.
Någon fick alla rätt på nivå 1. Välj översättning (Ordgrupp A).
2024-06-10 09:41 efter 1 minuts spelande.
En elev hade problem på nivå 2. Välj översättning (Ordgrupp B).
2024-06-10 08:44 efter 2 minuters spelande.
En elev hade problem på nivå 2. Välj översättning (Ordgrupp B).
2024-06-10 08:42 efter 1 minuts spelande.
En elev fick alla rätt på nivå 1. Välj översättning (Ordgrupp A).
2024-06-10 08:37 efter 1 minuts spelande.
En elev hade problem på nivå 1. Välj översättning (Ordgrupp A).
2024-06-10 08:36 efter 39 sekunders spelande.
En elev hade problem på nivå 1. Välj översättning (Ordgrupp A).
2024-06-10 08:35 efter 33 sekunders spelande.
En elev fick alla rätt på nivå 1. Välj översättning (Ordgrupp A).
2024-06-10 08:32 efter 58 sekunders spelande.

I detta spel får elever öva på glosor till texten Hockey crazy.

Spelet Hockey crazy

Instruktioner till Hockey crazy

Träna på att översätta ord från svenska till engelska till texten Hockey crazy. Du behöver välja den rätta översättningen bland tre alternativ på de första två nivåerna. På de efterföljande nivåerna ska du träna på översättning och stavning på engelska! Du ska läsa ett uttryck eller ord på svenska och skriva det på engelska.

1. Välj översättning (Ordgrupp A)

FlervalsfrågorFlervalsfrågor - Nivån innehåller 13 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Till varje fråga får spelaren tre svarsalternativ. Endast ett av dessa är rätt. Det gäller för spelaren att hitta det rätta alternativet. Eleven har 3 hjärtan (extraliv) som räddar eleven. Det finns ingen tidsgräns. När eleven valt alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

2. Välj översättning (Ordgrupp B)

FlervalsfrågorFlervalsfrågor - Nivån innehåller 14 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Till varje fråga får spelaren tre svarsalternativ. Endast ett av dessa är rätt. Det gäller för spelaren att hitta det rätta alternativet. Eleven har 3 hjärtan (extraliv) som räddar eleven. Det finns ingen tidsgräns. När eleven valt alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

3. Översätt och stava (Ordgrupp A)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 13 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

4. Översätt och stava (Ordgrupp B)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 14 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 3 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

5. Översätt och stava (Ordgrupp A, inga fel)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 13 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 1 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

6. Översätt och stava (Ordgrupp B, inga fel)

Frågor med fritextsvarFrågor med fritextsvar - Nivån innehåller 14 frågor, men det visas max 10 uppgifter per spelomgång. Eleven måste skriva det rätta svaret helt själv och har 1 försök på sig att skriva rätt ord eller mening i varje uppgifts textfält som inte är skiftlägeskänsliga. Eleven får feedback på varje knapptryckning för att underlätta att skriva rätt svar. Vid korrekt inmatning blir texten grön och vid felaktig blir texten röd. Det finns ingen tidsgräns. När eleven skrivit alla rätta svar har spelomgången klarats. Är det för svårt går det att klicka på knappen Avbryt - då visas de rätta svaren - och spelaren får försöka klara nivån igen.

Beräkning av kunskapspoäng

Varje avklarad spelnivå ger 1 kunskapspoäng i Hockey crazy. Maximala antalet poäng (6 kunskapspoäng) uppnås när du klarat alla 6 nivåer. En bronsmedalj får du när du klarat en nivå 2 gånger och en silvermedalj efter 5 klarade omgångar. En guldmedalj får du när du klarat en nivå 10 gånger. I spelet Hockey crazy kan du totalt få 6 guldmedaljer. Man får endast kunskapspoäng för nivåer som inte klarats av förut, dvs de nivåer ovan som inte är gröna. Även när du har klarat av en nivå kan du fortsätta träna på den nivån, men det ger då inga kunskapspoäng.

Liknande spel

Ytterligare spelinformation

Ämne
Engelska
Målgrupp
Årskurs 4 - Årskurs 6
Spelskapare
Raderad användare
Uppdaterat
2019-03-13
Publicerat online
2014-05-06
Unikt id
708
Sparat av
0-5 användare
Operativsystem
Webbläsare
Pris
Gratis

Recensioner

3.4
Totalt 37
5
15
4
6
3
3
2
4
1
9

Rapportera

Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel.

Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.
Det finns totalt 4 kommentarer om detta kunskapsspel.

A
Anthon
17 mars 2019 14:02
Kul super bra kul bäst
J
junkYshiTcar123
15 december 2017 10:58
Detta har knappt något med hockey att göra speciellt nr2
O
Och
20 oktober 2016 15:53
Roligt spel ? ? ? ? ??
G
Gurksalva
8 maj 2014 21:10
Hej jag önskar att man kunde skulle skriva ett namn och sedan se det i listan hur lång tid det tog för jag vet inte om det om jag kom först eller inte ens va med på lista/Gurksalva

Fler fördelar med plusmedlemskap