Belöna prestation med guldstjärna

Vill du belöna din elev med en guldstjärna gör du så här:

1. Logga in som elevens lärare/förälder.
  2. Klicka på Uppföljning.
  3. Klicka på Prestationer.
  4. Välj grupp och antingen alla elever eller en särskild elev. Välj vilka typer av prestationer du vill se och klicka sedan på knappen Visa prestationer.
  5. I listan med prestationer kan du nu dela ut guldstjärnor genom att klicka på den grå stjärnan med ett plustecken. När den byts till en guldstjärna har den prestationen uppmärksammats!
    Elevprestation
  6. Vill du uppmärksamma en prestation med ett meddelande kan du klicka på knappen Visa mer vid en prestation och sedan fylla i ett meddelande och klicka på knappen Skicka till…. Då skickas ett meddelande från dig till den eleven. Du hittar dessa skickade meddelanden bland dina vanliga meddelanden.
    Kommentar på prestation