Visar resultat 281 till 290 av totalt 2225 träffar.
0%
3 nivåer
Matlagningsredskap
Vad kan du om redskap inom matlagning och bakning?
Årskurs 4 - Årskurs 6
Matlagning Bakning Redskap Hemkunskap
0%
3 nivåer
Måttenheter - volym
Spela och öva på måtten och dess förkortningar. Deciliter, dl osv.
Årskurs 4 - Årskurs 9
Mått Mäta Volym Måttenhet
0%
5 nivåer
Märkning av livsmedel
Det finns olika typer av mörkning på livsmedel, här får du lära dig om vissa av dem.
Årskurs 5 - Årskurs 9
Näring Mat Livsmedel Märkning
0%
4 nivåer
Näringslära för högstadiet
Här lär du dig om vad maten innehåller och hur den påverkar våra kroppar.
Årskurs 7 - Årskurs 9
Näring Näringslära Näringsämnen Näringsinnehåll
0%
12 nivåer
Näringslära för mellanstadiet
Här lär du dig om den grundläggande näringsläran i HKK.
Årskurs 5 - Årskurs 6
Näringslära Näringsämnen Mat Hälsa
Nyhet
0%
4 nivåer
Olika sorters kål
Lär dig de vanligaste kålsorterna som används i Sverige till exempel vitkål, spetskål, rödkål och savojkål.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Kål Matlagning Råvarukunskap Grönsaker
0%
4 nivåer
Privatekonomi och konsumtion
Träna viktiga begrepp som hör till området Privatekonomi och konsumtion i HKK.
Årskurs 7 - Årskurs 9
Begrepp Ekonomi Konsumtion Konsumentkunskap
Nyhet
0%
3 nivåer
Redskap som används i köket
Lär dig namnen på vanliga köksredskap som till exempel slev, bunke och slickepott.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Matlagning Redskap Verktyg Kök
Nyhet
0%
4 nivåer
Rotsaker
En översikt över de mest förekommande rotsakerna i det svenska köket som till exempel potatis, morot och palsternacka.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Rotsaker Matlagning Råvarukunskap Grönsaker
0%
4 nivåer
Sallader
Lär dig de vanligaste salladssorterna i svenska kök.
Årskurs 5 - Gymnasiet
Sallad Mat Råvaror Kök