Sök på Elevspel

Visar resultat 11 till 20 av totalt 1964 träffar.
Spel i Hem- och konsumentkunskap

Hem- och konsumentkunskap

Hemkunskap och konsumentkonskap handlar om mat, hälsa, miljö, livsstil, konsumtion och pengar. Det är alltså viktiga områden som tränas i dessa spel.
Spel i Historia

Historia

Historia skapar en sammanhängande framställning av förgångna händelser som har betydelse för människan. Ämnet historia är stort så börja spela dessa historiespel snarast.
Spel i Hjärngympa

Hjärngympa

Kunskapsspel som tränar din hjärna genom att öva upp minnet, uppfattningsförmågan samt analytiskt och kreativt tänkande.
Spel i Idrott och hälsa

Idrott och hälsa

Idrott och motion har stor betydelse såväl för enskilda människors hälsa som för folkhälsan. Träna dig i dessa idrottsspel och hälsospel.
Spel i Kemi

Kemi

Kemi behandlar materiens egenskaper, struktur och funktion samt kemiska reaktioner och förändringar. Spela våra kemispel för att fördjupa dina kunskaper i kemi.
Spel i Matematik

Matematik

Mattespel som lär dig siffror och att räkna. Öva upp den grundläggande taluppfattningen med en abakus eller öva på de fyra räknesätten i matte. Du lär dig matematik genom lek i dessa spel.
Spel i Musik

Musik

Musik finns överallt och musik berör oss såväl kroppsligt som tankemässigt och känslomässigt.
Spel i Övriga ämnen

Övriga ämnen

Övriga ämnen är en spelkategori där spel som inte platsar i de andra kategorierna hamnar.
Spel i Religionskunskap

Religionskunskap

Lär dig mer om de olika religioner som finns i världen. Mycket av människans handlingar har ett samband med religiös tro så träna upp dina kunskaper i religionskunskap i dessa spel.
Spel i Samhällskunskap

Samhällskunskap

Samhällskunskap handlar om statsvetenskap, sociologi och nationalekonomi, men även andra samhällsvetenskapliga och humanistiska discipliner ingår. Med denna kunskap kan svåra samhällsfrågor förstås och förklaras så spela våra samhällskunskapsspel.
« Förra sidan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa sida »

Fler fördelar med plusmedlemskap