Visar resultat 1 till 4 av totalt 4 träffar.
0%
4 nivåer
Baljväxter
Lär dig identifiera och namnge vanliga baljväxter som kidneybönor, kikärtor, linser och ärter. Träna på att känna igen olika sorters bönor och linser som används i det svenska köket.
Gymnasiet - Gymnasiet
Baljväxter Råvarukunskap Ingredienser Livsmedelskunskap
0%
4 nivåer
Färska örter
Gissa vad örten på bilden heter genom att välja mellan tre alternativ.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Kryddor Örter Matlagning Råvarukunskap
0%
4 nivåer
Olika sorters kål
Lär dig de vanligaste kålsorterna som används i Sverige till exempel vitkål, spetskål, rödkål och savojkål.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Kål Matlagning Råvarukunskap Grönsaker
0%
4 nivåer
Rotsaker
En översikt över de mest förekommande rotsakerna i det svenska köket som till exempel potatis, morot och palsternacka.
Årskurs 7 - Gymnasiet
Rotsaker Matlagning Råvarukunskap Grönsaker